Kurssit

Seuraava kurssi:

LAUANTAI 21.9.2019 ALKAEN, Nuoret klo 11-13 ja Aikuiset 13-15, sen jälkeen Aikuiset Maanantaisin klo 19-20.30 ja Nuoret Tiistaisin 18-19.

PAIKKA: ALAVAN PALVELUTALO, SIIKANIEMENKATU 4. (NIIRALA) TAKAOVEN KAUTTA SALIIN. OPASTUS PARKKIPAIKALTA.

Kuopion Miekkailuseuran kurssit

Paras tapa tutustua miekkailun saloihin on osallistua seuramme alkeiskursseille. Järjestämme alkeiskursseja nuorille ja aikuisille seuraavin ryhmäjaoin:

• 9-15 vuotiaille:  Syksy 2019
  • 15v plus ja aikuiset: Syksy 2019

Hinta sisältää opetuksen ja miekkailuvarusteiden lainan kurssilla.

Seuramme alkeiskurssin tavoitteena on antaa:

• Peruskäsitys kehityskaaresta miekkailijan urheilijapolulla. Huippumiekkailijakin on aloittanut urheilijan polkunsa seuransa alkeiskurssilla.
  • Tuntumaa miekkailun harjoittelusta ja seuramme toiminnasta.
  • Tekniset perusvalmiudet miekkailuharjoittelun jatkamiseksi seurassamme.

Alkeiskurssien harjoituksissa tutustutaan miekkailun jalkatyöhön, pisto- ja pariharjoitteluun Kurssin aikana otellaan jo oikeita otteluita. Miekkailuvalmennuksen kokonaisuuteen kuuluu fysiikkaharjoittelua, kehonhallinta- ja huoltoharjoitteita sekä keskustelua oikeasta ravinnosta ja lajin psykologisesta luonteesta.

KURSSIN HINTA:

Kurssin hinta on aikuiset 90e ja 80e nuoret ja opiskelijat, sisarale 10e; sisältäen syksyn alkeiskurssin.

Kurssille mukaan

Alkeiskurssin harjoituksiin vaatetukseksi riittää t-paita, pitkät verkkarit ja sisäpelitossut. Seuramme puolesta saa miekkailuvarusteet lainaksi. Kurssin jälkeen voit jatkaa miekkailun harjoittelua viikottaisissa harjoituksissa.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu kurssille täältä: ilmoittautumislomakkeella

Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat vahvistusviestin, ja sen jälkeen vasta maksat ja varmistat kurssipaikkasi

Kts. Yhteystiedot ja pankkiyhteys. Viestiin oma nimi.

Kurssin jälkeen

Alkeiskurssin jälkeen seuran varusteet (maskit, takit, rintapanssarit, hanskat, kylmät miekat = miekat ilman sähköisiä osia) ovat käytettävissäsi. Kaikkien varusteiden hankkiminen kerralla maksaa noin 400-600e. Suosittelemme ensimmäisiksi hankinnoiksi oman sähköaseen, hanskan sekä vartalojohdon (körppäri) ostoa. Näiden hinta on noin 120 e. Muita varusteita voi hankkia harrastuksen edetessä.

Vakuutukset

On hyvä tarkistaa, millaisia vahinkoja ja onnettomuuksia oma, esim. vapaa-ajan tapaturmavakuutus kattaa urheiluharrastukseen liittyen. Miekkailijan on hyvä vakuuttaa itsensä vakuutuksella, joka kattaa loukkaantumiset harjoituksissa ja kilpailussa. Vakuutuksen tulisi sisältää mm. lääkärikäynnit, tutkimukset, hoidot ja fysioterapian. Lisenssin hankinnan yhteydessä voi halutessaan hankkia myös Suomen Miekkailu-ja 5-otteluliiton tarjoaman vakuutuksen.