Kurssit

Kevään seuraava kurssi 2020!! Matka kohti Olympiamiekkailun saloja!!

LAUANTAI 1.2.2019 ALKAEN, Nuoret klo 11-13

PAIKKA: ALAVAN PALVELUTALO, SIIKANIEMENKATU 4. (NIIRALA) TAKAOVEN KAUTTA SALIIN. OPASTUS PARKKIPAIKALTA.

Kuopion Miekkailuseuran kurssit

Paras tapa tutustua miekkailun saloihin on osallistua seuramme alkeiskursseille. Järjestämme alkeiskursseja nuorille seuraavasti:

• 9-15 vuotiaille:  Kevät 2020, 5 x 1,5h; La 1.2 – 29.2.2020 klo 11-12.30.
  • Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa seuramme junioriryhmässä.
  • Kurssin hinta sisältää valmennuksen ja miekkailuvarusteiden lainan kurssilla.

Seuramme alkeiskurssin tavoitteena on antaa:

• Peruskäsitys kehityskaaresta miekkailijan urheilijapolulla. Huippumiekkailijakin on aloittanut urheilijan polkunsa seuransa alkeiskurssilla.
  • Tuntumaa miekkailun harjoittelusta ja seuramme toiminnasta.
  • Tekniset perusvalmiudet miekkailuharjoittelun jatkamiseksi seurassamme.

Alkeiskurssien harjoituksissa tutustutaan miekkailun jalkatyöhön, pisto- ja pariharjoitteluun Kurssin aikana otellaan jo oikeita otteluita. Miekkailuvalmennuksen kokonaisuuteen kuuluu fysiikkaharjoittelua, kehonhallinta- ja huoltoharjoitteita sekä keskustelua oikeasta ravinnosta ja lajin psykologisesta luonteesta.

KURSSIN HINTA:

Kurssin hinta on 80e/nuori Zorro, sisältäen kevään alkeiskurssin.

Kurssille mukaan

Alkeiskurssin harjoituksiin vaatetukseksi riittää t-paita, pitkät verkkarit ja sisäpelitossut. Seuramme puolesta saa miekkailuvarusteet lainaksi. Kurssin jälkeen voit jatkaa miekkailun harjoittelua viikottaisissa harjoituksissa.

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittaudu kurssille täältä: ilmoittautumislomakkeella

Kun olet ilmoittautunut kurssille, saat vahvistusviestin viikkoa ennen kurssia ja ohjeet ja sen jälkeen vasta maksat ja varmistat kurssipaikkasi

Kts. Yhteystiedot ja pankkiyhteys. Viestiin oma nimi.

Kurssin jälkeen

Alkeiskurssin jälkeen seuran varusteet (maskit, takit, rintapanssarit, hanskat, kylmät miekat = miekat ilman sähköisiä osia) ovat käytettävissäsi. Kaikkien varusteiden hankkiminen kerralla maksaa noin 400e. Suosittelemme ensimmäisiksi hankinnoiksi oman sähköaseen, hanskan sekä vartalojohdon (körppäri) ostoa. Näiden hinta on noin 120 e. Muita varusteita voi hankkia harrastuksen edetessä.

Vakuutukset

On hyvä tarkistaa, millaisia vahinkoja ja onnettomuuksia oma, esim. vapaa-ajan tapaturmavakuutus kattaa urheiluharrastukseen liittyen. Miekkailijan on hyvä vakuuttaa itsensä vakuutuksella, joka kattaa loukkaantumiset harjoituksissa ja kilpailussa. Vakuutuksen tulisi sisältää mm. lääkärikäynnit, tutkimukset, hoidot ja fysioterapian. Lisenssin hankinnan yhteydessä voi halutessaan hankkia myös Suomen Miekkailu-ja 5-otteluliiton tarjoaman vakuutuksen.